Trines Treningsglede kurs og treningstilbud

Løpeprogram

LØP DEG I FORM 

Som medlem/abonnent i «Trines Treningsglede LØPEPROGRAM» får du eksklusiv tilgang til en lukket Facebook gruppe med et 8 ukers smart, enkelt og lystbetont løpeprogram tilpasset deg, med meg som veileder på siden og gode progresjonsmuligheter. Du kan trene og følge øktene slavisk eller veiledende der du er og når det passer deg, året rundt. Treningsøktene passer i alle årstider. På reise og ferier kan du enkelt ta med deg programmet (og meg) og holde i gang de nye treningsvanene dine.

LØP DEG I FORM MED COACH

Som medlem/abonnent i «Trines Treningsglede LØPEPROGRAM m/coach» får du eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe med et 8 ukers smart, enkelt og lystbetont løpeprogram tilpasset deg. Du får veiledning til øktene og progresjonsmuligheter videre, samt motivasjonshjelp og personlig oppfølging på mail underveis i gjennomføringen. Du kan trene og følge øktene slavisk eller veiledende der du er og når det passer deg, samt få hjelp og kontakt med trener året rundt. Treningsøktene egner seg ypperlig på reise/ferier slik at du enkelt kan holde i gang dine nye treningsvaner.

Løpe-program

Abonnement til
kun 99,- i mnd.

Meld deg på

Abonnementet løper inntil det blir sagt opp. Det er ingen bindingstid og oppsigelsen må være mottatt senest 2 dager før neste månedstrekk. Se Vilkår.

Løpe-program
med coach

Abonnement til
kun 299,- i mnd.

Meld deg på

Abonnementet løper inntil det blir sagt opp. Det er ingen bindingstid og oppsigelsen må være mottatt senest 2 dager før neste månedstrekk. Se Vilkår.

Om Trine

Trine Bækkevar Semb står bak bloggen Trines Treningsglede, jobber som utetrener og online-instruktør og har onlinetrening for generell styrke og for vektreduksjon. Trine er utdannet personlig trener og avansert gruppetreningsinstruktør ved Norges Idrettshøgskole og har jobbet i Sats. Hun har nesten ni års erfaring fra VGs vektreduksjonstjeneste Vektklubb.no og startet med online styrketrening våren 2016. Hun arrangerer treningshelg på fjellet om høsten.

Treningsglede AS

Trinestreningsglede.no
trine@trinestreningsglede.no
+47 916 75 470