Trines Treningsglede kurs og treningstilbud

Online styrketrening HJEMME

FOR GENERELL STYRKE

Som medlem/abonnent i «Trines Treningsglede online generell styrketrening» får du eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du kan trene styrke hjemme med enkelt utstyr og meg som instruktør året rundt. Treningsøktene tilpasses perioder i året og foregår hovedsakelig ved livesendinger, men du kan trene akkurat når det passer deg. I perioder hvor det ikke er livesendinger, for eksempel i ferier, kan du velge blant et stort utvalg lagrede styrkeøkter.

Abonnement til
kun 0,- første måned.
Deretter 490,- i mnd.

Meld deg på

Prisen på kr 0 første måneden gjelder kun nye medlemmer som ikke har vært medlem siste 6 måneder. Har du vært medlem siste 6 måneder kan du trykke her.

Abonnementet løper inntil det blir sagt opp. Det er ingen bindingstid og oppsigelsen må være mottatt senest 2 dager før neste månedstrekk. Se Vilkår.

Om Trine

Trine Bækkevar Semb, som står bak treningsuniverset Trines Treningsglede, startet konseptet med online styrketrening HJEMME allerede våren 2016 og er en av Norges mest erfarne onlinetrenere. Ved siden av å tilby styrketrening hjem til alle i hele landet som skal i form og/eller ned i vekt, jobber hun som utetrener med kondisgrupper i Bærum/Oslo vest. Trine er utdannet personlig trener og avansert gruppetreningsinstruktør ved Norges Idrettshøgskole og har jobbet i Sats og i VG. Hun har nesten ni års erfaring fra VGs Vektklubb.no. Om høsten arrangerer hun treningshelg på Vestlia Resort på Geilo.

Treningsglede AS

Trinestreningsglede.no
trine@trinestreningsglede.no
+47 916 75 470